Konsulentarbejde

Digital projektering og arbejdet med digitale bygningsmodeller har altid været en stor integreret del af hverdagen. Der lægges vægt på den optimeret proces med BIM (Building Information Modelling), i arbejdet som konsulent såvel som projekteringsarbejdet i øvrigt.

 

Sammen med samarbejdspartneren skaber vi den bedste metode til udvikling og support i den individuelle virksomhed. Med et fokus på at virksomheden selv skal kunne videreudvikle kompetencer, processor og content i fremtiden.

 

Vores kunder drager fordel af en optimeret arbejdsmetodik med videreudviklet kompetencer, processer og content.

Digitalt samarbeje og -projektering

Vi holder os opdateret på hvad der sker i branchen, og er med til at udvikle den, t. eks. igennem samarbejdet BIM Stockholm.

 

Det er vigtigt for os at den digitale bygningsmodel skaber grund for projektets output, det være sig projekt samordning, tegningsmateriale eller dokumentation. Den digitale bygningsmodel skaber grundlag for en ”lean projektering”, der understøtter projektet i alle dets faser.

 

Arkitri ApS tilbyder IKT ledelse, BIM samordning/koordinering, strategisk udvikling, intern undervisning, content udvikling, support og model management.