Om Arkitri

Arkitri ApS er skabt ud fra en stor interesse for arkitektur og alle processerne bagved. Med en vision om at skabe bedre projekter i branchen. Arkitri ApS er skabt af nordiske kvaliteter baseret på arkitektur, æstetik og tradition.

 

Arbejdet er altid med solid grund i struktureret proces og teknologi og digitalisering er solide værktøjer der forstærker kvaliteten og designet. Håndværk, standarder og en digital finger på pulsen, hjælper os i at arbejde fokuseret med optimering af vores projekter og med det færdige resultat i sigte.

 

Vi tror at et tværfagligt samarbejde imellem discipliner og virksomheder, kan sikre kvalitet i arbejdet med bedre løsninger og udvikling af fremtidige processer og metodik.

Om Kristian

Kristian Kvistgaard har sin start i branchen som Tømrer, og senere Bygningskonstruktør. Men helt fra starten med stor interesse og fokus på BIM og digitalisering.

 

Dagligt arbejder Kristian med byggeprojekter i arkitri, og som konsulent i forskellige opgaver, med direkte kontakt til kunden. Dette som BIM/LIM specialist og Bygnings-konstruktør i alle faser af projektet. Kristian har boet og arbejdet i Danmark og Sverige. Kristian har stort fokus på proces, struktur og metodik i egne og kundens projekter og i virksomhedens projekteringsrutiner.